LAKTAŠI, 31. jula – Horoskop – mlad Mesec u Lavu donosi nove mirise ljubavi, dodire koji obećavaju i otvaranje srca!

U sredu u 5 časova i 12 minuta očekuje nas mlad Mesec u Lavu, a potom će i Merkurkrenuti prema napred.

Nakon prilično napornog i iscrpljujućeg jula, u avgust ulazimo sa novom nadom u bolje sutra. I trebalo bi biti lakše i jednostavnije. Naravno sve zavisi od toga kako smo se nosili sa proteklim izazovima i jesmo li ih rešili.

Mlad Mesec u Lavu je simbol srca, energije hrabrosti, strasti, pa i ljubavi. Ako mu se prepustimo sa poverenjem, odvešće nas na mesto na kojem naše “ja” može zasijati i privući pozitivne promene u naš život.

Za neke će to biti nova ljubavna priča.

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 6. avgusta 2019. godineDrugi će uživati u zabavi, druženju, odmoru.

Nije isključeno i da vas obuzme stvaralački impuls i da osvestite vlastitu kreativnost i lakše rešavate probleme na putu do cilja.

On nas poziva na upoznavanje istine o sebi. Na buđenje unutrašnjeg deteta.

Šta volite da radite?

U čemu uživate?

Šta vaše lice može ozariti osmehom?

Šta volite? Koga volite? Imate li hrabrosti dati ljubav. Ljubav koja isceljuje i osvetljava sve one tamne kutke našeg života ili odnosa u kojem jeste.

Imate li hrabrosti pokazati svoja osećanja? Otvoriti svoje srce?

Često strahujemo da će nam takvo otvaranje naneti bol. Tada smo ranjivi, izloženi. Ali od bola se nećemo zaštititi ostajući u obrambenim pozicijama. Takođe, jednako možemo patiti i biti ranjeni.

A davanje ljubavi ne leči samo naš odnos, već i nas same. I ako nam se ne vrati kroz osobu kojoj ljubav šaljemo, vratiće se kroz nekog drugog.

Divan je osećaj voljeti. Voleti i biti voljen bez straha. Dati i primiti ljubav. A tome nas može naučiti ovaj mlad Mesec.

horoskop-za-ljubavno-osvajanje-i-vatreno-zavodenje-evo-kakve-magicne-varnice-donosi-mlad-mesec-u-lavu-1-avgust-20192

Zato imajte hrabrosti poslušati svoje srce. Srušiti zidove kojima ste ga opasali. Zaštititi ga od onih koji ga pokušavaju na bilo koji način zlostavljati.

Dovoljno volite sebe da biste mogli pronaći ljubavkoju tražite u spoljnom svetu.

Ljubav prema sebi je samopoštovanje. Podrška kad padnemo. Razumevanje kad smo loše.

Ovaj vatreni mlad Mesec u Lavu traži zavođenje, osvajanje, flert. Želimo biti viđeni, prihvaćeni, odobreni. Tražimo divljenje. Ali sve što tražimo od drugih, dobro je prvo dati sebi.

Budite svoji. Nemojte spuštati sebe i svoju energiju da biste bili prihvaćeni od drugih. Nemojte pecati ljubav. Onaj, ona koji vas želi, potrudće se da vas dobije i zadrži.

Uz Mesec i Sunce, Venera i Mars su u Lavu. Puno je tu dramaturgije, uzbuđenja, strasti. Venera je u kvadratu s Uranom. Očekujte neočekivano na polju ljubavi. Iskustva koja ćemo proživeti u narednih mesec dana sigurno će vam omogućiti onaj AHA moment, trenutak shvatanja.

Horoskop strasti i romantičnih snova: saznajte šta vašem znaku u ljubavi donosi Venera u Lavu

Nemojte delovati iz straha.Delujte iz ljubavi.

Zbog sebe.

Srećno!

Astrolog: Julijana Oremović/ www.lovesensa.rs