VLAŠIĆ, 3. novembra – Hotel Blanca Resort & Spa smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice.


Kao hotelski kompleks od pet zvjezdica, Hotel Blanca Resort & Spa svojim gostima nudi luksuzne sobe i apartmane, te mnoštvo sadržaja unutar i izvan hotela.

Naše gošće i gosti će daleko od gradske vreve uživati u sadržajima hotela. Wellness centar Mont Lhotse predstavlja najmoderniji wellness centar u ovom dijelu Bosne i Hercegovine i nudi bazene, jacuzzi, saune, masaže i različite spa tretmane. Porodice mogu uživati u gastronomskoj ponudi restorana Mont Blanc, nakon čega odraslima preporučujemo Lobby Bar Month Rushmore, a djeci zabavu u Mont Pinatubo Kids Clubu.

Poslovni korisnici će pronaći mnogo razloga za zadovoljstvo u činjenici da je Hotel Blanca Resort & Spa u potpunosti opremljen da organizuje moderan team building događaj u skladu sa zahtjevima klijenata, kao i svaku vrstu prezentacije poslovnih ideja ili proizvoda.

Naša sportska ponuda nikad nije bila raznovrsnija – sa quadovima i biciklima istražite Vlašić, okušajte se u paintball mečevima ili sportskim aktivnostima na našim terenima. Ljubitelji planinarenja i šetnje u prirodi sigurno će uživatu u turama na vodopad Ugrić u vrh Paljenik. Vlašić istinski blista za vrijeme zimske sezone, zato nas ne zaboravite posjetiti u tim mjesecima, bilo da želite uživati u zimskim sportovima na vlašićkim stazama ili ćaskati sa prijateljima u Ski Baru Mont Parnass.

FOTO GALERIJA: