LAKTAŠI, 12. septembra  – Kandidati Opštinskog odbora DNS Laktaši za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Saša Panić, Dajana Marić i Aleksandar Smiljanić, uz podršku ministra prosvjete i kulture Republike Srpske Daneta Maleševića, obezbjedili su nekoliko kompleta knjiga za osnovnu školu i dodijelili ih socijalno ugroženim porodicama iz Trna, Velikog Blaška i Glamočana.

Predsjednik OO DNS Laktaši i potpredsjednik SO Laktaši Saša Panić naglasio je da je slična akcija organizovana i početkom prošle školske godine, te da su članovi DNS još tada odlučili da će svake godine nastojati da obezbjede što više kompleta knjiga, kako bi bar donekle pomogli mališanima iz socijalno ugroženih porodica.
-Najsrećniji bi bili kada ne bilo nikakve potrebe za ovakvim akcijama, ali svjesni smo činjenice da je na području naše opštine mnogo porodica, kojima je svaka vrsta pomoći dobrodošla i potrebna – poručio je Panić, izrazivši želju da već naredne godine akciju podrži veći broj građana i organizacija, kako bi što više socijalno ugroženih porodica bilo pošteđeno brige o nabavci školskih knjiga.