LAKTAŠI, 17. januara – Kako ponekad humor, makar i nezlonamjeran, može izazvati probleme, uvjerili smo se zahvaljujući priči, koju smo pronašli na jednom od portala, iz susjedne nam Hrvatske.

Na seksistički i za žene uvredljiv proizvod ukazali su kupci, na što je uprava kompanijen odmah reagovala, no vlasnik obrta koji ga proizvodi rezigniran je reakcijama.

trgovina

“Opizdilica za seksualno vaspitanje žena”, drvena daščica s jastučićem na jednom kraju namijenjena “discipliniranju žena” s jasnim uputama za upotrebu: (Ako samo leži kao klada – opizdi 1X; Ako odbije dati pusu “gospodinu” – 3X; Ako ima miris po ribarnici – opizdi 5X – i pošalji u kupaonicu; Ako je opet “boli glava” – lupati dok je stvarno ne počne boljeti) povlači se s polica trgovina Offertissima u kojima se prodavala, piše Jutarnji.hr.

Na seksistički i za žene uvredljiv proizvod ukazali su kupci, na što je uprava tvrke odmah reagirala. “Trenutno smo u povratku svih tih proizvoda s naših polica dobavljaču”, potvrdila je Danijela Cigić, članica Uprave Offertissime.Proizvođač je obrt Camellia iz Križevaca, a vlasnik Zdravko Petrinec rezigniran je reakcijama na njegove “humorističke proizvode”, kako ih sam naziva.

 

(vijesti.rtl.hr)