LAKTAŠI, 26.januara- Košarkaši Igokee poraženi su od Turk Telekoma u utakmici posljednjeg kola grupne faze FIBA Lige šampiona 94:86, ali su ipak izborili plasman u TOP 16 fazu ovog takmičenja jer je Hapoel izgubio od Limoža 88:83

Džeki Karmajkl bio je najefikasniji u redovima Igokee sa 18 poena, pratio ga je Atić sa 16, dok je Klemons ubacio 12.

Majkl Erik imao je 21 poen na drugoj strani, dok je Nik Džonson ubacio tri manje.

Četvrta četvrtina:

Igokea je u posljednjoj dionici u jednom trenutku uspjela da dođe do preokreta, najviše zahvaljujući Darku Taliću koji je postigao dvije trojke. Međutim, domaći su serijom 5:0 u završnici došli do ključne prednosti i pobjede.

Treća četvrtina:

Igokea ima samo poen zaostatka nakon treće četvrtine duela u Ankari. Trenutno je 72:71 za Turk Telekom.

S obzirom da je Turk Telekom u jednom trenutku imao i 14 poena prednosti, izabranici Dragana Bajića su u dobroj poziciji pred posljednjih deset minuta.

Džeki Karmajkl i dalje je najefikasniji igrač Igokee, sa 18 poena. Prati ga Atić sa 14, Klemons ima 12. Jovanović je devet, a Stiven Grej trenutno je na sedam poena.

Majkl Erik predvodi domaće sa 17 poena, Deker ima 14, kao i Nik Džonson.

U drugoj utakmici grupe G Hapoel vodi protiv Limoža 64:63.

Druga četvrtina:

Nakon prvog poluvremena utakmice posljednjeg kola grupne faze FIBA Lige šampiona Turk Telekom ima devet poena prednosti protiv Igokee, 55:46

Igosi su dobro počeli drugu dionicu, imali i plus četiri, ali će u drugi dio utakmice ipak ući sa rezultatskim deficitom. Najviše zahvaljujući slabijoj odbrani i lošim rješenjima u napadu.

Prve minute za Aleksandrovčane zabilježio je novopridošli Stiven Grej. Sa 14 ubačenih poena Džeki Karmajkl najraspoloženiji je igrač Igokee, a prate ga Atić sa deset i Klemons sa šest poena.

Majkl Erik predvodi domaće sa 15 poena,  Boldvin je ubacio 11, a Deker devet.

U drugoj utakmici grupe G Limož vodi protiv Hapoela 43:41.

Prva četvrtina:

Nakon prve četvrtine u Ankari košarkaši Igokee vode protiv Turk Telekoma 27:25, poenima Darka Talića sa zvukom sirene.

Domaća ekipa najviše je imala pet poena prednosti, ali su Aleksandrovčani uvijek imali spreman odgovor.

Najefikasniji u redovima ekipe Dragana Bajića je Džeki Karmajkl sa 11 ubačenih poena, dok je Edin Atić upisao sedam. Kod domaćih bolji od ostalih je Majkl Erik sa osam poena, a Sem Deker ima četiri, kao i Vilčer.