Ljudi su se na društvenim mrežama prethodnih dana siti ismijali fotografiji muškarca koji u donjem vešu visi sa prvog sprata zgrade u centru Smedereva.

 Iprije nego što su stigle bilo kakve informacije, narod je presudio da je riječ o ljubavniku koji se krije od muža.

– Sigurno se muž ranije vratio kući, pa je moralo i u gaćama da se bježi – glasio je samo jedan od brojnih komentara na sliku.

Iako ova varijanta svakako zvuči bolje od one koja je zapravo tačna. I mi bismo voleli da je reč o ljubavniku, pa da kroz šalu zatvorimo tu temu, nažalost, muškarac koji je na kraju pao sa zgrade i povrijedio se, ozbiljno je bolestan.

Naime, riječ je o psihijatrijskom pacijentu koji, prema nezvaničnim informacijama, nije popio propisanu terapiju.

– Kritičnog dana, u stabilnom opštem stanju, pacijent sa akutnom stresogenom reakcijom, prebačen je na odjeljenje psihijatrije Opšte bolnice „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci. Pacijent je upućen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, iz razloga jer je odjeljenje psihijatrije u Opštoj bolnici „Sveti Luka“ Smederevo u kovid režimu – odgovorili su za Telegraf u Opštoj bolnici “Sveti Luka”.

Zbog poštovanja prava pacijenata, više informacija nisu smjeli da nam daju.

Ono što smo nezvanično saznali je da njegovom postupku nije prethodila nikakva svađa, niti je bilo drugih “okidača”. Nesrećni čovjek nije popio lijek koji je trebalo, zbog čega mu je pozlilo, pa je naglo, u donjem vešu, istrčao sa spoljne strane zgrade, izgubio kontrolu, visio neko vrijeme, a onda pao na trotoar.

Srpskainfo