ARANĐELOVAC, 08. novembra – Tinejdžerka S.S. (15) učenica Matematičke gimnazije, preminula je nakon što je prošlog petka na jednoj privatnoj žurci u Aranđelovcu konzumirala tabletu “ekstazija”.
tinejdzerka_ekstazi

Djevojčici je nakon toga pozlilo, pa je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, gdje su se ljekari četiri dana borili za njen život. Nažalost, bezuspješno.

Zbog sumnje da je na pomenutu žurku donio kesicu sa sedam tableta ekstazija, od kojih je jedna bila kobna po tinejdžerku, uhapšen je N. B. (21), takođe iz Aranđelovca.

Vijest o preranoj smrti S.S. zavila je u crno njenu porodicu, a njen otac Boris kaže da je ona otišla sa društvom na parti u kuću kod drugara.

“Na žurci se pojavio taj momak, koji je donio tablete ekstazija. Svi su uzeli. Ali moja ćerka je uzela jednu. Pozlilo joj je, pa su je doveli kući. Bila je svjesna. Odveli smo je u bolnicu, odakle je prebačena na VMA u Beograd. Ali, nije se probudila. Bila je na aparatima. Neizmjerno smo zahvalni ljekarima sa neurologije i toksikologije sa VMA, koji su sve učinili da je spasu”, ispričao je potreseni otac.

I pored insistiranja porodice, niko od njenih drugara nije htio da kaže šta je tinejdžerka progutala kobne noći.

 

ATV