Nakon što je video snimak najpoznatijeg “švalera” Srbije, koji je visio sa terase obišao region, mnogi su se zapitali da li je on zaslužno poneo tu titulu, tačnije, da li se stvarno radilo o švaleraciji ili je nešto drugo bilo u pitanju.
blur spajdermen
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Anonimni momak iz Užica, koji je skočio sa terase stana u Budvi, u veoma kratkom roku je postao viralni hit i nema onoga ko se nije zapitao da li je mladić bio u švaleraciji ili je možda izgubio ključeve. Prema izvorima Blica, u obe verzije ima istine.

Naime, mladić, za koga je rečeno da je bio u alkoholisanom stanju, bio je u društvu nekoliko devojaka u stanu kada je, odlučio da vrata apartmana zaključa, a ključ baci kroz prozor. Kako nam je anonimni sagovornik izjavio, do toga je došlo nakon što su devojke sa kojima je pio tu noć, rešile da krenu kući. Kada je shvatio šta je učinio, on je vidno pijan krenuo da skače sa terase, iako su ga devojke držale i molile da to ne čini. Uprkos njihovim rečima, pijani mladić je rešio da se spušta do dole preko terasa stanova koji su se nalazili ispod njega.

Agonija zaključanih devojaka je potrajala sat vremena, kada su nekako uspele da izađu iz stana i od tog trenutka počinje video snimak koji je video čitav region. Prema njihovim rečima, baš u trenutku kada su kucale na vrata apartmana koji se nalazio ispod onoga u kom su bile, sa namerom da zamole ljude koji su se nalazili unutra da ga puste unutra, on je skočio sa četri metra visine.

Prema rečima sagovornika Blica, mladić se nije treznio danima.

Iako je mnogima njegov potez u prvi mah bio simpatičan, priča koja se krila iza video snimka je za svaku osudu jer je svojim postupkom u alkoholisanom stanju izazvao stresne i traumatične trenutke za dve devojke, a u istom i sebe doveo u životnu opasnost.

 

Blic