LAKTAŠI, 30. jula – Fudbalski klub „Partizan“ Beograd i Škola fudbala „Mladost“ Glamočani (Laktaši) i ove godine organizuju sada već Tradicionalni letnji kamp u Laktašima, koji će biti održan u periodu od 19. do 25.08.2018. godine za  sve one rođene od 2003. do 2011. god.

1532806068112_14dbbf54698807346dbc7f7c1d44782ab62ea508

Ovo je prilika za sve mlade da naprave svoje prve fudbalske korake, a za one malo starije da napreduju i pokažu već stečeno znanje sa renomiranim trenerima FK Partizan.

Aleksandar Subić jedan je od promotera kampa, bivši igrač banjalučkog Borca, Partizana, Tuzlanske Slobode danas prvotimac superligaša Radničkog iz Niša,

Pohvalio je i odao veliko priznanje organizatoru turnira i istakao nadu da će u narednim godina biti još više dečaka koji će proći kroz ovaj kamp:

„Čast i zadovoljstvo mi je da sam deo ovog projekta, i što će Partizan ove godine okupiti talemtovane dečake naše regije.
Posebno veliko priznanje ide Milenku Petroviću  i Školi fudbala „Mladost“ koji su u ovo vreme smogli snage i motivacije da naprave ovako lepu sportsku  i fudbalsku priču.

Nadam se da će iz godine u godinu, sve više dečaka biti u kampu, i ko zna možda će baš neko od njih jednog dana ovući crno-beli dres i „braniti“ boje voljenog kluba.“

Kamp-FK-Partizan-2018-1

Milenko Petrović

Prošle godine smo imali mali problem jer smo bili ograničeni na pedeset mladih fudbalera.

Već do sada imamo prijavljenih približno tidesetak pijavljenih plaznika našeg kampa.

Ove godine smo za korak više u samoj organizaciji, jer smo dogovorili smešaj sa jednim laktaškim hotelom. Imamo brendiran autobus FK Parzizan koji će svaki dan da prevozi fudbalere  a koji će biti velika atrakcija da se pojavi na ovom prostoru, Sva oprema je originalna našeg sponzora NIKe i svi polaznici će dobiti opremu našeg kluba.

Imamo sve pohvale, u odnosu na prošlu godinu godinu sa terena kako  od samih učesnika tako i roditelja koji su upisali decu u kamp.

Garantujemo ove godine još bolje, a naš  nslogan kampa je „Jače bolje ozbiljnije“

Svi koji se upišu  na  ovaj kamp neće da zažale jer će u svojoj karijeri osete nešto novo i vide da je to veliki Partizan.“

 

Posebnu podršku i ove godine obezbedio je generalni sponzor Najki koji će svakom polazniku  kampa obezbediti komplet sportske opreme.

Svi polaznici će bti smešteni u hotelu SAN u Laktašima na bazi punog pansiona a cena kampa je 330€

sa smeštajem ili 230€ bez smeštaja

Sve dodatne intormacije na telefone
+381 11 369 3815 ili +381 66 755 151

Danijel Glišić