LAKTAŠI. 28.NOVEMBRA– UNICEF BiH otvorio je u maju Konkurs “Naše priče za najbolje vrtiće” za pojedince, pojedinke i/ili grupe zaposlene u predškolskim ustanovama u Bosni i Hercegovini koji su dali istaknut doprinos inkluzivnosti i kvalitetu predškolskog odgoja i obrazovanja.

Naš vrtić, Javna ustanova Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Laktaši, uzeo je učešće u pomenutom konkursu, predstavljajući se svojim čuvenim “završnim svečanostima” , koje pripremaju vaspitači i djeca uzrasta 6 godina, i predstavama koje se odigravaju u vrtićkim grupama, a spadaju u redovne aktivnosti, predviđene Godišnjim programom rada predškolskih ustanova.

yavrsna

“Pokazali smo šta i koliko mogu djeca ovog uzrasta i šta se sve nauči u vrtiću koristeći najvažnije sredstvo za rad – igru!”, istakla je Miljka Marić, direktorica JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Laktaši.

http://www.zasvakodijete.ba/najvaznije-sredstvo-za-rad-igra-o-zavrsnim-predstavama-vrtica-laktasa-prica-se-danima-i-godinama-poslije/