S odanim muškarcem osjećate se lijepo i samouvjereno bez obzira gdje se nalazili. Nikada vam neće dopustiti da na trenutak sumnjate u vlastitu privlačnost. S njim počinjete voljeti sebe.

Odan muškarac ukloniće sve aplikacije za druženje i izbrisati telefonske brojeve svojih prethodnih hobija. I ne osjeća potrebu čuvati pričuvu u slučaju da vam romansa ne uspije, jer vjeruje da ste zajedno za cijeli život.

On je mnogo jači na djelima no na riječima i to je odlična stvar!

Odan muškarac zna da se odnosi nisu ograničili samo na krevet. Vjeruje da je uz njega pametna, višestruka ličnost s izvrsnim smislom za humor. Voli provoditi vrijeme s vama, bez obzira jeste li goli ili potpuno odjeveni. Zna da je intimnost više od golog tijela.

Odan muškarac misli na vas, čak i ako ste negdje daleko. Piše vam SMS, zove vas tokom dana kako bi bio siguran da je s vama sve u redu. On neprestano pokazuje pažnju, a ne samo kada provodite vrijeme zajedno.

Odan muškarac nije stidljiv pokazati svima da ste zajedno. Ne boji se upoznati vas sa svojom porodicom. Poziva vas da upoznate prijatelje. Govori o vama svima sa kojima komunicira, jer je ponosan što ste par.

On je direktan i konkretan!

Odan muškarac izravno odgovara na sva vaša pitanja, ne pokušavajući promijeniti temu. Iskren je, čak i ako mu istina nije ugodna. Odnosi se prema vama s dovoljno poštovanja, pa je spreman da vam kaže sve, a ne samo lijepe stvari, kako bi bolje izgledao u vašim očima.

Odan muškarac ima moral. Teško ga je zavaravati, nemoguće manipulisati. Ako postane svjestan izdaje prijatelja, ne žuri ga opravdavati. Osjeća se razočarano jer vjeruje da niko ne zaslužuje izdaju.

Odan muškarac vam je uvijek otvoren. On vam otkriva svu svoju dušu, čak i njegove najružnije strane koje skriva od ostatka svijeta. Ne trebate se stalno probijati kroz zaštitnu barijeru. Ne boji se pokazati svoju ranjivost u vašoj blizini. Nikad ništa ne skriva, još manje srce.

Odan muškarac je neko kome možete vjerovati.

Ako se vrati kući kasnije nego inače, nikad vam ne bi palo na pamet da sumnjate u bilo šta. Znate da je ili ostao na poslu ili se zaglavio u prometu ili susreo starog prijatelja. I istina je.

Nikad se nećete ponašati poput paranoičara kad je pored vas odan muškarac, jer ste sigurni da vam neće nauditi. Nikad.

 

Izvor: Pozitivan stav