LAKTAŠI, 26. marta – Poštujući preporuke nadležnih institucija i Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije utvrđene mjere, potrebno je licima starijim od 65 godina savjetovati da se u skladu sa dosadašnjom praksom za terapiju ili neke druge usluge telefonskim putem obrate u pripadajući Tim porodične medicine Doma zdravlja Laktaši.

baka

Informaciju o terminu dolaska po recepte, uputnice i druge pacijentu potrebene dokumente, mogu dobiti pozivanjem tehničara Tima porodične medicine u kojem je pacijent registrovan, sa napomenom da sve navedeno volonteri mogu preuzeti na ulaznim vratima prve zgrade (ulaz za laboratoriju) i druge zgrade (ulaz Stanice hitne medicinske pomoći).

Kako bi se spriječila nepotrebna opterećenost volontera skreće se pažnja da djeca lica starijih od 65 godina, kao i ostali članovi njihove porodice u ime svojih starijih srodnika mogu telefonskim putem dogovoriti izdavanja recepata za redovnu terapiju koju pacijent koristi, kao i termin dolaska po istu.

Dom zdravlja

Obavještavaju se stanovnici opštine Laktaši da se u Domu zdravlja Laktaši savjeti psihologa mogu dobiti svaki radni dan od 07:30 – 15:00 časova ne telefonskom broju: 051/536-142.

 

Opština Laktaši