LAKTAŠI, 14. avgusta – Škola fudbala Mladost iz Glamočana će od danas do 20. avgusta biti tehnički organizator i domaćin šestog kampa FK Partizan.


Na njemu će ove godine da se okupi 60 mališana iz Francuske, Austrije, Njemačke, Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH, s kojima će da rade provjerena trenerska imena iz mlađih kategorija crno-bijelih.

– Treneri u kampu biće Zvonko Popović, Dragan Kecman i Zoran Mamić, a tu će biti i Dejan Bogdanović, koji je u Partizanu zadužen za organizaciju klubova. Zahvalio bih se svima koji su prepoznali važnost ovog kampa i pomogli nam u organizaciji, a naročito klubovima, koji su nam omogućili da se treninzi djece održavaju na njihovim terenima. Mališani će da budu smješteni u hotelu ”San” u Laktašima i svakodnevno će imati po dva treninga – rekao je prvi čovjek ŠF Mladost Milenko Petrović.

Kamp Partizana zvanično je otvorio gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić.

”Svim učesnicima želim lijep boravak u Laktašima i da bar neki od njih nekada završe kao igrači u Partizanu, ili nekom drugom velikom klubu. Iz godine u godinu interesovanje za kamp FK Partizan, koji evo već šestu godinu uspešno organizujemo, raste, ima sve veću podršku loklanih struktura i u narednom periodu trudićemo se da bude na što višem i boljem nivou”, poručio je Bojić.