Proteklog vikenda održalo se sportsko druženje, i zajednički trening, četiri Kik Boks kluba, u organizaciji domaćina “Kik Boks Klub Laktaši”.

Bila je ovo prilika da takmičari razmijene iskustva na treningu sa borcima iz drugih klubova, kao i da budući takmičari nauče osnovna pravila takmičenja, i u samim borbama iz kik boksa. Za to je bio zadužen Živković Saša iz KBK Gvardije (Modriča), trener i certifikovani sudija, koji je borce upoznao sa svim pravilima.

Dobra saradnja između bratskih klubova je dala rezultat okupljanja 35 mladih boraca uzrasta od 6 do 17 godina, što je veliki zalog za budućnost ovog sporta u Republici Srpskoj. Ovo nije prvi put da naši klubovi organizuju zajedničke treninge koji su za naše takmičare izvor, ne samo sticanja novih vještina i motivacije, nego i zabave i sklapanja novih poznanstava i prijateljstava.

Trener domaćina “Kik Boks Klub Laktaši” Igor Grbić zahvalio se trenerima Đurić Nikoli (“Klub Borilačkih Vještina Derveneta”), Malić Goranu (“Kik Boks Klub Prnjavor”), Živković Saši (KBK “Gvardija” Modriča) što zajedničkim trudom i radom pokušavaju da omasove ovaj borilački sport i pomognu omladini da kroz sport steknu nova prijateljstva, ostvare sportske  uspjehe, olakšaju sebi put kroz život stečenim sportskim mentalitetom i zdravim načinom života. Takođe se zahvaljuju predsjedniku KBK saveza RS gospodinu Bratić Neđi i generalnom sekretaru gospođi Vitković Dragani na pruženoj podršci u zajedničkom cilju i radu na istom.

Organizatori klubovima učesnicima žele srećnu i uspješnu takmičarsku godinu, koju naš laktaški klub započinje na 14. Internacionalnom kupu “GRAND PRIX BIH” 26.02.2022. godine.