BANJA LUKA, 22. decembra – Slađana Zrnić, Maja Tatić, Aleksandar Stojković Piksi, Igor Vukojević i druge poznate ličnosti čitaju priče za web sajt pricezadjecu.blic.net

U susret praznicima kompanija Blicnet je pripremila još jedno super iznenađenje za djecu i njihove roditelje.

Zajedno sa glumcima, pjevačima, javnim ličnostima i radio stanicama kompanija Blicnet je pokrenula aktivnosti na snimanju 15 audio priča koje je stručni žiri odabrao za najbolje dječije priče tokom konkursa „Blicnet – Priče za djecu“.

Priču „Magični kist“ je čitala Slađana Zrnić, prvakinja Narodnog pozorišta Republike Srpske, u studiju Kontakt radija u ugodnoj atmosferi naših dragih kolega sa medija.

Priču „Prodavnica sreće i ljubavi“ je čitala Maja Tatić, naša poznata pjevačica i predstavnica na Eurosongu, u potpuno novom studiju Radio Gradiške u koji su se tek preselili.

„Priču (ne)srećnog Srećka“ pročitao je i odglumio harizmatični i nevjerovatno talentovani glumac Aleksandar Stojković Piksi koja je snimljena u studiju Plavog radija.

Sve priče su lijepe i poučne a ovog puta u audio formatu vašoj će djeci pružiti poseban doživljaj bilo da priče slušaju tokom dana ili pred spavanje.

Dođite na sajt pricezadjecu.blic.net i uživajte sa svojom djecom u naraciji i interpretaciji poznatih glumaca i pjevača, a kompanija Blicnet nastavlja dalje sa snimanjem priča.