BANJA LUKA, 15. februara  – Kompanija “Blicnet” donirala je  četiri televizora Odjeljenju dječije hematoonkologije Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra RS.

blic-net-89088900-696x464

Vođa grupe za korporativno komuniciranje u kompaniji “Blicnet” Danijela Marinković-Orlić istakla je da su se rado odazvali na molbu Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” i obezbijedili televizore za ovo odjeljenje.

– Kupili smo četiri “tošiba ful hd smart 43 inča” televizora sa nosačima. Zadovoljni smo što na bilo koji način možemo pomoći djeci na hematoonkološkom odjeljenju, jer je njihova svakodnevica teška, a liječenje dugo traje – rekla je Marinković-Orlić i poželjela mališanima što brži oporavak.

Zahvalivši “Blicnetu” na donaciji, načelnik Klinike za dječije bolesti Vladimir Mirošljević rekao je da se na odjeljenju hematoonkologije trenutno liječi 14 mališana.

– Televizori će biti postavljeni u četiri bolesničke sobe u kojima će pacijenti moći da prate programe za vrijeme boravka u bolnici – rekao je Mirošljević.

Predsjednica “Iskre” Dijana Berić je kazala da je jedan od ciljeva udruženja pomoć odjeljenju dječije hematoonkologije.

– Dogovorili smo sa kompanijom “Blicnet” da oni povodom 15. februara, Međunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti, doniraju televizore, a mi smo iz svojih skromnih sredstava kupili posteljinu koja im je neophodna – rekla je Berićeva. (glas srpske)