LAKTAŠI.10.februara- Košarkaši Igokee ove sezone su među gledanijim ekipama u regionalnom takmičenju.

Ono što nisu imali prethodnih sezona imaju u sezoni 2016/2017 – ozbiljno posjetu na domačim utakmicama, iako su od 10 ovosezonskih pobjeda, šest ostvarili kod kuće.

ABA: Igokea među gledanijim ekipama

Igokeu ove sezone u prosjeku prati 1,600 navijača na domaćem terenu.

” Ovakva posjeta za nas nije iznenadjenje nego je trend koji pratimo posljednje tri sezone. Imamo konstantan rast posjete. Igokea je sa posjetom u sredini ABA lige, što nam predstavlja veliki uspjeh i pokazuje da gledaoci i ljubitelji košarke prepoznaju naš rad koji je baziran na razvoju mladih igrača i žele to da podrže”, rekao je za MONDO sportski direktor Igokee Pavle Ćorović.

Bolju posjetu od Igokee imaju: Partizan, Crvena zvezda, Zadar, Budućnost i Mornar.

” Dvorana u Laktašima ima 3.100 mjesta i nije je lako napuniti, posebno u vrijeme kada generalno košarka nije sport broj jedan. Ipak, na ovoj listi koju je objavila ABA liga, iza sebe smo ostavili ozbiljne timove, sa ozbiljnim gradovima iza sebe. Mislim da smo se mi, kao klub, otvorili prema ostalim klubovima, a posebno prema zapadu Republike Srpske, gdje sada imate grupe ljudi koji na utakmice Igokee dolaze iz Novog Grada, Dubice, Prijedora,Prnjavora, Doboja. U narednom periodu ćemo se potruditi da našim igrama i zalaganjem tima, a posebno promocijom mladih igrača iz Republike Srpske privučemo još više gledalaca u SD Laktaši”, rekao je Ćorović.

...

Do kraja ABA lige Igokea će na domaćem terenu dočekati još Krku i Partizan.

/Mondo.ba/