LAKTAŠI, 14. avgusta – Koliko god da vam je boravak na plaži prijao, sunce i so uvek ostavljaju posledice, posebno na kožu. Stoga izdvojite malo vremena za tretmane koji će je osvežiti, dubinski je nahraniti i sačuvati elastičnost, što je izuzetno važno za njen izgled, ali i zadržavanje preplanulosti.

tretmanilica

Koža ima svoj život i ćelije površinskog sloja neprestano otpadaju, a zamenjuju ih druge, nove ćelije. Da bi se to dešavalo postepeno i neprimetno vašoj koži je, uz zaštitu, potrebna i adekvatna nega, a posebno po povratku sa mora.

Piling i pakovanje u salonu

Koža lica, vrata i dekoltea posebno je ugrožena od sunca. Nežan i vešto odrađen piling u sklopu dobrog tretmana pomoći će da uklonite samo mrtvi sloj sa površine, koji bi vrlo brzo i sam otpao ostavljajući neujednačenu boju.

StudioMia

Posle sunčanja telu će posebno prijati klasična masaža i pakovanje tela sa algama i eteričnim uljima u specijalnu foliju, posebno ako vam je koža starija i suva.

Kozmetički tretmani za osveženje lica, ukoliko se obavljaju na pravilan način i u odgovarajuće vreme, mogu samo da pomognu i poboljšalju stanje kože lica.

Da bi svi ovi saveti za lepotu bili delotvorniji, tu je kozmetički salon “Mia” u Trnu, u kojem će se pobrinuti da izađete zadovoljni i sa osmehom na licu. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 065/938-383.