LAKTAŠI, 17. aprila – Proleće je period rađanja novih ljubavi, leptirića u stomaku i buđenja starih uspomena! Do 30. aprila horoskop otkriva da će se mnogim znakovima promeniti ljubavni status…

Ljubavni horoskop do 30. aprila 2019. godine – astrološke prognoze za slobodna i zauzeta srca!

OVAN

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to važan korak prema napred.

BIK

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju nadilazite manja neslaganja u ličnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

BLIZANCI

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može poželeti. Izbegnite bespotrebne rasprave i uživajte u romantičnim delima.

RAK

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ako ste zauzeti, očekuje vas lep period u ljubavi.

LAV

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za novu ljubav.

DEVICA

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko gaji romantične emocije prema vama.

kratak-ljubavni-horoskop-do-30-aprila-2019-godine-lep-period-u-ljubavi-za-raka-a-devicu-ocekuju-simpatije-na-poslu3

VAGA

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće sa mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom želite izraziti ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.

ŠKORPIJA

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i celo će vreme misliti na nju.
STRELAC

Bićete slatkorečivi i laskati svakom koga sretnete. Odlično za one koji se nekome udvaraju. Kod onih koji su u vezi napokon će nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. Sa velikom nadom ulazite u bolju ljubavnu fazu.

JARAC

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte gledati pozitivno na vaš odnos. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

VODOLIJA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su jednako ostvarive.

RIBE

Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu, pa vam razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo

Prilagođeno sa: Ehoroskop/Lovesensa