LAKTAŠI, 02. maja – Kreće polufinale Lige Bosne i Hercegovine. Aktuelni šampion, ekipa Igokee, u polufinalu se sastaje sa Bosnom.

Igokea je porazom u poslednjem kolu u Mostaru, izgubila startnu poziciju pred play off.

Bez obzira na to, Aleksandrovčani su najveći favoriti za titulu.

igokea-16

To ističu i trener Milaković i  njegovi igrači ali to će morati dokazati i na terenu. Pred polufinalnu seriju, došlo je do kadrovskih promena u Igokei.

 

Naime, Danilo Šibalić i Igokea su sporazumno raskinuli saradnju.

Bosna je Ligu 6 odigrala u skladu sa očekivanjima. Na kraju su završili treći, iza Zrinjskog i Igokee. Bosna je cijele sezone imala dosta turbulencija. Tri trenera su promenili, bilo je i mnogo promena igrača, ali za sada sezona ide planiranim tokom. Kao i kod Igokee, i kod Bosne je došlo do kadrovskih promena. Naime, Vašington je napustio redove Bosne.

Ova serija bi mogla biti zanimljiva. Računajući ligaške mečeve i prošle i ove sezone, ove dvije ekipe odigrale su devet utakmica i uvek je pobeđivao domaćin.

Igokea je recimo poražena u Sarajevu ove sezone sa 25 razlike ali su se Bosni revanširali još ubjedljivijom pobedom u Laktašima.

 

Igokea jeste favorit u ovoj seriji ali će Bosna tražiti svoju šansu. Prvi susret ove serije na programu je u srijedu od 19:30h u Laktašima.