Na internetu se svakodnevno mogu pročitati zanimljivi oglasi, a jedan takav objavio je Bilećanin koji prodaje “audija A3” za koji, kako je napisao, kupcu daje, ni manje ni više, nego ličnu garanciju.

audi-bilećanin-oglas

Riječ je o vozilu iz 2009. godine, sa 140 konjskih snaga, evro pet motorom i pređenih oko 250.000 kilometara.

– Auto je prešlo, orginalnih, 250.000 kilometara. Kome je to puno, nije problem, možemo ga odmah vratiti na 160.000 kilometara, kao što ih je 90 odsto vraćeno. Urađen veliki i mali servis. Na svakih 9.000 kilometara sipao sam novi Castrol 5w30 i svi filteri su mijenjani redovno. Nije udarano, ispravljano, kidano, peglano, sastavljano iz dijelova – što sve garantujem – kaže u opisu vozila ovaj Bilećanin.

U nastavku detaljnog opisa, između ostalog, piše da automobil nije lickan, poliran i našminkan pred prodaju, a nije ni čipovan kako to inače rade pa “sahrane” motor, oko koga, takođe, niko nikada nije “šupao”.

– Nikada u motor nisu salijevani nikakvi adetivi, da ne bi, mrsio ili da ne bi dimio. Na autu je svaki dio nov-novcat postvaljen. Niti šta lupka, niti šta kucka u vožnji. Auto je bez greške i najmanjeg nedostatka ili skrivenih mana. Ne traži, apsolutno, nikakvog ulaganja za duži vremenski period. Samo sipati naftu i vozi – kaže se u oglasu.

Sa “audijem”, kako je napisao, nikada nije startovano i okretano pod ručnom, već je automobil pažen kao beba kod kuće, a onoga ko se odluči da kupi automobil čeka i ručak i to u kući prodavca.

Prodaja na nekim sumnjivim mjestima ili ispred nekih “tamo zgrada” ne dolazi u obzir, već isključivo ispred kuće prodavca.

Cijena je po dogovoru, piše trebinjelive.

 

Stpskainfo


Novum
Novum
Novum
Novum