Život je u jednom momentu krenuo totalno nizbrdo. Bez posla ostaje u martu prošle godine. Pod velikim je stresom, jer niko u porodicu nije zaposlen. Otac je RVI, borac prve kategorije, teško ranjen 1994 godine. Nataša mjesec dana nakon prekida radnog odnosa počinje da dobija na težini, ne znajući razlog. Obavlja endokrinološki pregled, dijagnostikovana joj je hiperinzulinemija, sindrom PCOS.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

-Terapija je antidijabetik Metformin. Od 30 jula prošle godine do dan danas sa 90 kilograma spala sam na 63. Opadanje kose, obrva, trepavica, gubitak apetita. Liječenja sam kod Dr Ljubinke Bozić od seropozitivnog reumatoidnog artritisa. S ginekološke strane se liječim u Sarajevu kod Dr Mirsada Pužića s dijagnozom erozija grlica materice. Od strane Dr Anide Divanović potvrđuje se dijagnoza Reaktivna hipoglikemija. Tri puta padala u hipoglikemiju. U Srpcu kod Dr Zore Stanić se potvrđuje dijagnoza cerebralna arteroskleroza. Oštećenje moždanih ovojnica. Od svoje četvrte godine dobijam teški oblik astme, nakon deložacije iz Gradiške – govori Nataša.

Na posebno je režimu ishrane i na terapijama. Dan bolničkog liječenja je 500 KM, bez terapije i laboratorijskih dijagnoza. A njena porodica taj novac nema. A pred njoj je život. I trebamo pomoći.

Svi koji mogu, za uplate u BiH račun u ATOSBANK na ime Nataša Ćejić, Pomoć za liječenje 567-603-50002543-31 ili Devizni račun: BA395676035416927531 Nataša (Siniša) Ćejić, Mladena Stojanovića 6, Laktaši.

-Prekid radnog odnosa je kap u prelivenoj čaši, jer je moja plata bila jedini izvor primanja. Imam volju, imam želju, bijela uniforma će opet biti – hrabro poručuje mlada Nataša.

(srpskainfo.com)