LAKTAŠI, 19. jula – Iz opštinske Uprave nam stižu vijesti da se naredne sedmice održava „Dan otvorenih vrata za preduzetnike“. Ako se pitate šta je to što nudi jedan ovakav događaj, reći ćemo vam da se radi o aktivnosti koja privrednicima, naročito onima koji nisu aktivni u Savjetu za privredu i zapošljavanje opštine Laktaši i koji nemaju uspostavljenu komunikaciju sa lokalnim vlastima, omogućava direktnu komunikaciju sa Načelnikom opštine, opštinskim službama i javnim ustanovama čiji je osnivač Opština Laktaši.

opstina-laktasi

Ovaj događaj ima zadatak da poboljša i unaprijedi komunikaciju između preduzetnika i načelnika, da detektuje osnovne probleme sa kojima se preduzetnici susreću, te da se isti sistemski rješavaju u saradnji sa službama opštine i ostalim nadležnim organima.

Ono što je specifično za ovogodišnje okupljanje jeste činjenica da će u  okviru ovog događaja, biti organizovana fokus grupa na teme “Podrška  ženskom preduzetništvu“ i “Socijalni i javni servisi“, koja se realizuje u okviru projekta “Žene na izborima“, kao zajedničkog projekta Vlade Švedske u implementaciji Razvojnog programa Ujedinjenih nacija – UNDP u BiH u partnerstvu sa Parlamentarnom skupštinom BiH, Agencijom za Ravnopravnost polova BiH, Centralnom izbornom komisijom BiH, Gender centrom Republike Srpske i Gender centrom FBiH.

Upravo iz tog razloga načelnik opštine Laktaši poziva sve žene preduzetnike na „Dan otvorenih vrata za preduzetnike“ Opštine Laktaši koji će se održati u sali Skupštine opštine Laktaši, 23.07.2019. godine (utorak) u 11.00 časova.

Svi  zainteresovani  se mogu prijaviti  putem elektronske pošte:

jelena.majkic@laktasi.net, / tijana.lukajic@laktasi.net

ili direktno u Odsjek za lokalni razvoj i ljudske resurse (kancelarija broj 32 (prvi sprat) ili Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti-Odsjek za privredu i poljoprivredu (kancelarija broj 37 (drugi sprat), zgrada Opštinske uprave Opštine Laktaši, Karađorđeva br. 56.