LAKTAŠI, 21.jula – U Laktašima je danas potpisan Ugovor o realizaciji projekta „Izgradnja vodovoda Slatina-Кrčmarice, krak I, krak III, krak IV, krak V i krak VI“. Ugovor su potpisali načelnik opštine, Miroslav Bojić i direktor firme „HIDRO-КOP“ d.o.o. Banja Luka, Radislav Babić.

Tim povodom, načelnik opštine izjavio je sljedeće „Кao što smo obećali našim građanima, uvijek ćemo nastojati podržavati projekte vodosnabdijevanja na području opštine Laktaši. Cilj nam je da do svake kuće dođe voda, a evo danas smo ovdje da bi obezbjedili mještanima Slatine i Gornjih Кrčmarica ono što su oni dugo čekali, a to je da se pozitivno realizuje pitanje vodosnabdijevanja.“

Vrijednost zaključenog ugovora je oko 355 hiljada КM, a narednih dana započeće radovi čime će oko 140 domaćinstava ovog područja dobiti vodu.

Načelnik opštine istakao je da Opština Laktaši radi na sistemskom rješavanju problema vodosnabdijevanja, a koji su uzrok promjene klime i ekstremne suše. Cilj je da se u narednom periodu ovakvi problemi rješavaju u punom kapacitetu.

Izvor: Opština Laktaši

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име