Načelnik Laktaša Miroslav Bojić organizovao je danas prijem za jedanaestogodišnju Anu Joldžić iz Šušnjara koja će predstaviti opštinu Laktaši na 28. Đurđevdanskom festivalu koji će se 13.maja održati u Banja Luci.

Načelnik je na prijemu čestitao Ani jer je izabrana kao jedan od 18 učesnika na ovom eminentnom međunarodnom dječijem muzičkom takmičenju na kojem će se predstaviti djeca iz Republike Srpske, BiH, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Rusije, Letonije i Crne Gore.

Načelnik je tom prilikom izjavio da će u svakom pogledu podržati našu mladu i talentovanu sugrađanku i predstavnicu na festivalu te joj je poželio uspješan nastup i puno sreće u daljem radu.

Ana Joldžić je rođena 18.01.2011. godine u Banjaluci. Učenica je 5. razreda O.Š. „Desanka Maksimović“ Trn. Od malih nogu je voljela slušati raznovrsnu muziku. To ju je navelo da počne učiti svirati gitaru kada je zapravo i otkrila svoj talenat za pjevanje i pisanje.

Ana će izvesti autorsku kompoziciju “ Moja pjesma” a inspiracija za tekst joj je bila njena škola. Nastup će upotpuniti njene kolegice iz plesnog kluba Alegro Banjaluka sa kojima trenira ritmičku gimnastiku. Muziku takođe potpisuje Ana sa mentorom Mirkom Кesićem koje je ujedno radio i aranžman.