LAKTAŠI, 10. februara –  Danas je u Laktašima održana 2.sjednica Skupštine opštine Laktaši, u okviru koje je donesena i  nova odluka o naplati parkinga, za koju kažu da je po visini cijene jedna od najpovoljnijih na nivou Republike.
Ono što je interesantno za građane je da je umanjena cijena dnevne parking karte na 2 KM, mjesečna karta za stanare i zaposlene na iznosi 10 KM, a cijena godišnje karte za parking iznosi  50 KM za stanare i sve ostale 80 KM.
Za Ratne vojne invalide, porodice poginulih, osobe sa 80% invaliditeta, sa tjelesnim oštećenjima od 70-100%, roditelje i staratelja koji se stara o licu sa invaliditetom parking je besplatan. 
Bitno je napomenuti i to da vozilo sa mjesečnom i godišnjom kartom može biti vremenski neograničeno parkirano na svim parkiralištima.
Iz Opštine kažu da se u Laktašima trenutno sređuju još četiri nova parkinga, te da se u skorije vrijeme kreće u naplatu punim kapacitetom.
Svi građani koji su zainteresovani za kupovinu mjesečne i godišnje karte za parking mogu se javiti u Odjeljenje za inspekcijske poslove.