LAKTAŠI, 5. jula – Fudbalski klub Laktaši AdmiralBet počeo je sa pripremama za novu sezonu u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.


U nedjelju je na laktaškom Gradskom stadionu obavljena prozivka i prvi trening, a šefu stručnog štaba Miljanu Bajiću odazvalo se 26 imena, uz četiri opravdana izostanka.

Prvom okupljanju prisustvovali su: Keleman B, Trninić B, Ostojić B, Milić D, Bosančić D, Tadić D, Iliktarević D, Džombić R, Škorić O, Gavrić D, Janjetović S, Trivić I, Knežević V. Od novih igrača tu su bili: Hadžić Dž, Nikolić J, Penić K, Šikanjić M, Babić N, Tešić V, dok će na probnom radu biti: Jokić M. i Kostadinović M. te juniori našeg kluba Srdić N, Subotić V, Bobić A, Čalakić L, Ratković M.

Opravdano su odsutni bili Smailović A, Marković B, Janković F. i Milojević S, koji će se ekipi priključiti u ponedjeljak. Neizvjesna je sudbina Davida Vukovića, a njegov ostanak u Laktašima zavisiće od Borca, odnosno da li će se izboriti za mjesto u banjalučkom klubu.

Kompletne pripreme biće odrađene na teritoriji Laktaša, a u planu je odigravanje pet prijateljskih utakmica.

“Dogovoreni su mečevi sa Željezničar Sport timom, Slogom iz Doboja, Župom, Slobodom iz Mrkonjić Grada i generalka je protiv Čelika iz Zenice”, izjavio je Miljan Bajić, trener ekipe iz Laktaša.