LAKTAŠI, 27. juna – Samo dan nakon što je Krupa objelodanila da se povlači iz m:tel Prve lige Republike Srpske i da će takmičenje nastaviti u Područnoj ligi Banjaluke, uslijedili su brojni odlasci iz kanjona Vrbasa.


Tako je Đenaro Bautista Lelji prešao u tabor Tomislava, Ljubiša Nikodinović će u narednom periodu nastupati za mrkonjićku Slobodu, dok su večeras novi članovi Laktaša postali Džafo Hadžić (2003.) i Kristijan Penić (2004.)

Hadžić, rođen u Bihaću, ponikao je u ekipi Ključa, a član Krupe bio je šest godina. Prošle sezone je u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske odigrao 23 meča, uz dva postignuta gola.

Penić je rođen u Mrkonjić Gradu, a pažnju na sebe privukao je sjajnim partijama u juniorskoj Premijer ligi BiH, gdje je na 18 utakmica postigao 14 golova. U prvoligaškom takmičenju nastupio je 11 puta, bez pogotka.

Laktaši su se, podsjetimo, prošle sezone nakon deset godina vratili u prvoligaško takmičenje FS RS i bili hit prvenstva, zauzevši treće mjesto sa 69 bodova, koliko je na kraju imao i novi premijerligaš, Zvijezda 09.