LAKTAŠI, 5. jula – Danas je organizovan je prijem penzionera iz Republike Srbije. Zamjenik gradonačelnika Darko Stanković, poželio im je dobrodošlicu i ugodan boravak u našem gradu.


”Zahvaljujem Vam se na današnjem prijemu. Željela bih da upoznam svoje kolege iz Srbije da od kad je gradonačelnik Miroslav Bojić, sa ovim mladi ljudima oko njega, naš grad je doživio procvat. Još jednom bih da spomenem značajna sredstva grada koja su nam omogućila odlazak naših penzionera u banje i na tome smo neizmjerno zahvalni i s tim pokazujemo dobar primjer u društvu”, rekla je Dragojla Popović predsjednica Udruženja penzionera Grada Laktaši.

„U Srbiji su svi dobri domaćini i uvijek se lijepo osjećamo kada odemo tamo, mi smo samo jedna karika u lancu koja nastavlja sve ovo što su vaše generacije u Srbiji i Republici Srpskoj stvarale i ostavile mlađim generacijama, mi to uvijek imamo na umu i cijenimo vaš doprinos. Naša Gradska uprava izdvojila je određena sredstva za odlazak u banju našim penzionerima. Podržavam izjavu predsjednika Republike Srbije i predsjednika Republike Srpske da naši građani što češće posjećuju banje i kupališta širom Republike Srbije i Srpske. Samo naš Grad na svojoj teritoriji ima dvije značajne banje i treba da radimo na tome da penzioneri iz Republike Srbije redovno dolaze kao i naši penzioneri iz Republike Srpske“, istakao je zamjenik gradonačelnika Darko Stanković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име