LAKTAŠI, 27. marta – Iz Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Laktaši stižu vijesti da se od ponedeljka, 30.marta do petka, 04.aprila 2020.godine, obustavlja  rad vrtića na području opštine Laktaši, što znači da neće raditi ni dežurne učionice, kako je prethodno bilo regulisano.

vrtić

 

Direktorica Ustanove  Nataša Trninić, za ” Glas Laktaša” kaže:

“Prateći razvoj situacije vezane za pandemiju korona virusa i poštujući odluke Štaba za vanredne situacije opštine Laktaši, od ponedeljka , 30.03 do, 04.04., rad dežurne učionice u vrtiću Princeza Katarina Karađorđević biće obustavljen. Moram istaći da je u protekle dvije nedjelje koliko je ova jedna grupa bila aktuelna, u njoj bilo smješteno 3 djece. Cijeneći, da je zdravlje svih nas u ovoj situaciji, koja je zadesila brojne zemlje, pa tako i našu, najvažnije, i da su djeca naša najosjetljivija kategorija, nadamo se da će se roditelji snaći i iznaći mogućnosti za brigu o djeci  dok ponovo ne budemo u mogućnosti da bezbjedno i sigurno zbrinemo naših 355 mališana, i da zajedno učimo, igramo se, smijemo i srećno odrastamo. U želji da ova vanredna situacija što prije bude iza nas, mi zaposleni u JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Laktaši pozdravljamo svu našu djecu i naše roditelje.”

Iz pomenute Ustanove napominju da će administrativna služba raditi sledeće sedmice, u periodu od 8 do 12 časova. Taj termin je predviđen za  rad sa strankama.