LAKTAŠI, 29. januara – Narodna poslovica kaže da nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati. Stoga je Svetosavskom nagradom Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i ove godine odlučilo da nagradi 40 nastavnika osnovnih i srednjih škola, stručnih saradnika, bibliotekara i vaspitača u Republici Srpskoj koji svakodnevno nesebično dijele svoje znanje, ali imaju i izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja djece i učenika, te doprinose kvalitetnijem vaspitanju i obrazovanju u Republici Srpskoj.


Među njima je i Bojana Filipović, magistar socijalnog rada, stručni saradnik-socijalni radnik u  OŠ “Desanka Maksimović” u Trnu.

Bojana Filipović 

”Ove godine dobitnik sam Svetosavske nagrade za izuzetne rezultate i zalaganje u radu u oblasti vaspitanja i obrazovanja i doprinos kvalitetnijem vaspitanju i obrazovanju u Republici Srpskoj. Hvala mojoj divnoj porodici, prijateljima, kolegama, saradnicima, volonterima, radnom kolektivu… Hvala svima na beskrajnoj podršci, hvala sto vjerujete u mene i ono što radim. Hvala Ministarstvu prosvjete i kulture u Vladi RS na ovom prestižnom priznanju.Ova nagrada je ohrabrenje i poruka da je ono što radim vrijedno i da sam na dobrom putu”, izjavila je Bojana Filipović.