LAKTAŠI, 14. juna – U Republici Srpskoj narednih dana biće sunčano vrijeme, uz promjenljivu oblačnost, a najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće do 31 stepen Celzijusov, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Sunčano - Foto: RTRS

SunčanoFoto: RTRS

Sutra ujutro će u većini predjela biti pretežno vedro i sunčano, a tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost i vjetrovito na krajnjem jugu, dok će minimalna temperatura vazduha biti od sedam do 11, na jugu od 13, a najviša dnevna od 17 do 23, na sjeveru i jugu i do 29 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 16. juna, jutro će biti promjenljivo do umjereno oblačno, na sjeverozapadu i jugu pretežno vedro, a tokom dana sunčano uz promjenljivu oblačnost i dalji porast dnevne temperature.

Minimalna temperatura vazduha biće od osam do 13, na jugu do 15, u planinama od pet, a najviša dnevna od 22 do 27, na jugu i lokalno na sjeveru do 30, u planinama od 19 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 17. juna, jutro će u većini predjela biti pretežno vedro i sunčano, dok će tokom dana biti veoma toplo – minimalna temperatura vazduha biće od osam do 13, na jugu do 15, u planinama od pet, a najviša dnevna od 22 do 27, na jugu i lokalno na sjeveru do 31 stepen Celzijusov.

U petak, 18. juna, jutro će u većini predjela biti pretežno vedro i sunčano, a tokom dana sunčano i veoma toplo uz malu dnevnu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha biće od osam do 13, na jugu do 15, na planinama od pet, a najviša dnevna od 23 do 28 na jugu i lokalno na sjeveru oko 31 stepen Celzijsuov.

RTRS