LAKTAŠI, 09. juna – U BiH danas je bilo sunčano vrijeme, a prijepodne više oblačnosti bilo je u dijelovima centralne i sjeverne Bosne, dok su temperature iznosile od 15 do 34 stepena. Toplo vrijeme očekuje nas i početkom sedmice.

vrijeme-ljeto-bih

U BiH sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 30 i 35 stepeni.

 

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se u utorak, 11. juna, dok su mogući pljuskovi i grmljavina u zapadnim, sjevernim i centralnim dijelovima. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 15 i 20 stepeni, a najviša dnevna između 30 i 35 stepeni.

 

U srijedu, 12. juna, očekuje se takođe pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura većinom između 15 i 20 stepeni, a najviša dnevna temperatura između 30 i 36 stepeni.

Sunčano vrijeme preovladavaće i u četvrtak, 13. juna. Najniža jutarnja temperatura većinom između 15 i 20 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura vazduha biti između 31 i 37 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Srpskainfo