Kako da osvojite djevojku koja vam se dopada, kako da se zaštitite od korone, ali i šta morate da uradite da biste imali lijep i dug život. Sve su to pitanja na koja deka Laza ima odgovore

Ja sam djed Lazar. Imam 90 godina. Dijelim savjete za dug i srećan život – rečenice su koje je malo ko mogao da očekuje na društvenoj mreži TikTok, čiji su korisnici uglavnom mladi ljudi, srednjoškolci i studenti.

Ipak, deda Lazu ni u 10. deceniji života, godine nisu spriječile da postane popularan na internetu i svoju životnu mudrost podijeli sa mladima.

Beograđanin Lazar Mitrović, rođen 1930. godine postao je zvijezda TikToka, a trenutno ovog vedrog i živahnog deku prati više od 20.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Kako da osvojite devojku koja vam se dopada, kako da se zaštitite od korone, ali i šta morate da uradite da biste imali lijep i dug život… Sve su to pitanja na koja deka Laza ima odgovore i tu je da svojim kratkim, simpatičnim videima i pomogne. A za TikTok, mrežu na kojoj mladi objavljuju kratke video snimke najrazličitijeg sadržaja, čuo je, kaže, u komšiluku.

– Tokom ove godine sam počeo da koristim TikTok jer sam čuo u komšiluku da je jako popularan i jednostavan za korišćenje i snimanje. Tu želim da podijelim sve savjete koje imam o tome kako živjeti dug i srećan život. Jako mi je drago da se ljudima to dopalo i stiže mi puno pitanja na koja rado odgovaram – priča ovaj vitalni deka.

Savjetuje djeda Laza i da treba biti umjeren u svemu, osim kad je ljubav u pitanju.

– Ljubavi se ne odričite ni u 70., ni u 90. godini – poručuje deka, piše Telegraf.

Srpskainfo