LAKTAŠI, 24. marta – Poznato je da bi trebalo da se obučete što udobnije kada krećete na put, ali jedan od putnika za Sevastopolj je previše bukvalno shvatio ovaj savet.

 Print screen Youtube

Print screen Youtube

Poznato je da bi trebalo da se obučete što udobnije kada krećete na put, ali jedan od putnika za Sevastopolj je previše bukvalno shvatio ovaj savet i rešio da putuje potpuno go.

Ne samo da se naočigled svih putnika skinuo, već je tako kao od majke rođen stao u red i insistirao da se ukrca na avion. Policija je morala da reaguje na moskovskom aerodromu Domodedovo i zadrži upornog 38-godišnjeg Moskovljanina.

Mnogi od putnika su odmah dograbili svoje telefone i počeli da snimaju nesvakidašnji događaj, pa se tako može videti da je muškarac ostavio na podu svoju torbu i odeću, i tako skinut do gole kože stao u red i strpljivo čekao da se ukrca na avion. U jednom momentu se i prekrstio.

D2VSJ2gW0AEmfwn
Na jednom od kasnijih snimaka vidi se goli putnik kako sedi na podu sa lisicama na rukama, okružen policijom koja pokušava da sazna šta se tačno dogodilo kada je pokušao da protči kroz rampu za ukrcavanje.

Nakon rasprave sa policijom zbog tog ašto su ga zadržali na aerodromu, muškarac je legao na pod, a potom odveden u lokalnu ambulantu. Nakon toga je odvEden u bolnicu.

Novosti.rs