Mahovljani: Dok sve više aviona leti, CIJENE avionskih karata PADAJU

BANJA LUKA, 01. DECEMBRA – Avio-kompanija “Ryanair” danas je proslavila 100.000 putnika u Banjaluci, od početka poslovanja u novembru 2018. godine, saopštila je ova kompanija.

Ryanair-26-696x392

Jubilarni putnik je putovao novom zimskom linijom “Ryanair” iz Berlina u Banjaluku.

Raspored ove niskotarifne kompanije za Banjaluku u 2020. godini nudi rute do aerodroma Berlin Šenefeld, Brisel Šarlero, Memingen, Stokholm Skavsta, a od marta 2020. godine novu liniju do Frankfurt Hahn, što će pomoći u prevozu 160.000 putnika i podržati 120 radnih mjesta na aerodromu u Banjaluci sljedeće godine.

Banjalučki putnici i posjetioci već sada mogu rezervisati letove na svih pet ruta sve do oktobra 2020. godine, leteći po najnižim cijenama i sa “najzelenijom” glavnom aviokompanijom u Evropi, sa najmanjom emisijom CO2, poručuju iz ove kompanije.

Kako bi proslavio 100.000 putnika u Banjaluci, “Ryanair” je pustio u prodaju letove po cijeni od 14,99 evra za putovanja do kraja januara 2020. koji se moraju rezervisati do utorka, 3. decembra, samo na veb stranici Ryanair.com.

– “Ryanair” je presrećan zbog proslave 100.000 putnika od početka niskotarifnih letova u Banjaluci  – rekao je Denis Barabas iz “Ryanair”.

Generalni direktor Aerodroma Banjaluka Milan Račić ističe da je veliko zadovoljstvo ugostiti 100.000-tog putnika na ovom aerodromu.

– Nastavićemo uspješnu saradnja sa kompanijom “Ryanair” koja našim putnicima omogućava konekciju sa Evropom i svijetom, a nama konstantan poslovni rast – kaže on. (srpskainfo)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: