LAKTAŠI, 16. juna – Avio-kompanija “Rajaner” i Banjaluka ostvaruju izuzetno dobru saradnju, a cilj je 120.000 putnika u narednoj godini, rekao je zamjenik menadžera ove irske kompanije za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas.

Ryanair-720

On kaže da su sve avio-linije iz Banjaluke maksimalno iskorišćene.

– Drago mi je što se razvijamo u Banjaluci, uvođenjem nove linije za Berlin od ove godine, kao i popularnim konekcijama ka Briselu, Memingenu, te Stokholmu – rekao je Barabas za Glas Srpske.

On kaže da uvijek postoji interesovanje za nove avio-linije, ali da njihovo uvođenje zavisi od toga da li su ispunjeni svi faktori, od potražnje putnika, dostupnih kapaciteta avio-flote, troškova aerodroma do operativnih potreba.

 

Barabas kaže da “Rajaner” nudi najniže cijene karata u Evropi i da one stalno padaju, te kao ilustraciju navodi da su karate u ovoj godini pojeftinile za šest odsto, i to na 37 evra.

– Putnici redovno posjećuju naš sajt i naloge na društvenim mrežama, gdje objavljujemo sve naše fantastične prodaje avionskih mjesta do svih destinacija, uključujući letove iz i ka Banjaluci – rekao je on.

Barabas je naveo da ova kompanija povezuje više od 200 destinacija u 37 zemalja sa flotom od 475 aviona.

 

Srppskainfo