LAKTAŠI, 27. maja – Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić obišao je Školu fudbala ”Mladost” iz Glamočana.

On se na licu mesta uvjerio sa kakvom ozbiljnošću čelnici i treneri rade sa mladim fudbalerima, kao i da su mališani maksimalno posvećeni najpopularnijem sportu.

Takođe, prvi čovjek ovog kolektiva Milenko Petrović sa svojim saradnicima stvara sjajne uslove za organizaciju dva masovna događaja, a u pitanju su međunarodni turnir “Mladost 2022” koji će da bude održan 4. i 5. juna, te kamp FK Partizan koji počinje polovinom avgusta.

– Škola fudbala ”Mladost” je postala prepoznatljiv brend naše opštine kada je u pitanju rad sa najmlađima, a ova djeca su maksimalno posvećena svojim obavezama. Cilj nam je da na najbolji način organizujemo naredne događaje, a grad će kao i do sada pružiti pomoć. Nema sumnje da će organizacija biti vrhunska, kao što je bila i do sada – istakao je Bojić.

S obzirom da je on presjednik FK Laktaši koji je ove sezone izborio povratak u Prvu ligu Republike Srpske iz ŠF Mladost su se potrudili da im na pravi način čestitaju na uspjehu.

– Gospodinu Bojiću smo uručili poklon i poželjeli da klub dostohno reprezentuje ime Laktaša u najboljoj ligi Republike Srpske – rekao je Milenko Petrović. (srpska info)