LAKTAŠI, 01. decembra – Škola fudbala “Mladost” Glamočani proslavila je 9 rođendan, a najslađi gosti bili su dječaci i djevojčice iz vrtića “Zvjezdica” iz Glamočana i “Princeza Katarina Karađorđević” iz Laktaša.
Preko šezdeset mališana uživalo je u pokaznom treningu, poligonima i raznim igricama. Osmjesi koji su svo vrijeme krasili dječija lica, najbolji su pokazatelj da je ovo bio uspješan projekat i da smo djeci približili koliko je značajno da se bave fizičkim aktivnostima. Svi mališani su od organizatora na kraju treninga dobili voće, slatkiše i osvježenje. Nakon toga naši novi drugari vratili su se u vrtić, pomalo tužni jer je završio trening, ali i sretni jer su upoznali nove drugare, zabavili se i uživali u igri.
Direktorica vrtića, Nataša Trninić, ovom prilikom izjavila je: “Sa velikom radošću smo prihvatili poziv škole fudbala Mladost. Svi znamo koliko je važno da djeca budu aktivna i da se bave nekim sportom. Čuli smo sve najbolje o školi fudbala “Mladost”-  koliko se pažnje posvećuje djeci, kako se radi sa njima, tako da smo odmah prihvatili poziv. Nadam se da će u budućnosti biti više ovakvih treninga i da će se naša saradnja sa školom fudbala “Mladost” nastaviti i u narednom periodu.”