Marini Tucaković, koja se godinama unazad bori s kancerom, juče je pozlilo, za šta se saznalo kada je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć preko društvenih mreža.

marina TucakovićFOTO: RAS SRBIJA
marina Tucaković

Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Ipak, njeno zdravstveno stanje se, nažalost, dodatno pogoršalo – budući da je kovid pozitivna, Marina je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, koja je u kovid-sistemu, a tamo je, piše Pink.rs, priključena na respirator.

Podsećanja radi, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao.

“Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je pre moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru”, napisao je uplašeni Milan i onda je pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna: “Majka mi ima rak sa metastazama”.

I Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa uplašen je zbog naglog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

– Marina ne može da priča, ne oseća se dobro. Izvinite, ali nisam u stanju da govorim – kratko je rekao kompozitor.

Blic.rs