LAKTAŠI, 29. novembra – Glavni menadžer izraelskog Hapoel Holona Roj Dvora zahvalio je Košarkaškom klubu Igokea za gostoprimstvo i organizaciju meča FIBA Lige šampiona sa turskom Bursom koji je večeras odigran u Laktašima.

Podsjećamo, Izraelci igraju utakmice sa turskim timovima u Laktašima, jer Turska nije mogla da garantuje sigurnost izraelskim klubovima.

– Hvala Igokei na organizaciji, što nas je ugostila na ovoj utakmici. Nisu laki dani za nas, ali od trenutka kad smo saznali da će utakmica biti ovdje, sva saradnja, podrška, sve što nam je potrebno do najmanjih sitnica, dobili smo – rekao je Dvora.

On je naveo da su dobili punu podršku organizatora, posebo generalnog menadžera Igokee Vuka Radivojevića.

– Takođe želim da zahvalim vlastima i svima ovdje za odličnu bezbjednost. Gdje god da idemo, mnogo ljudi brine o nama, policija je svuda, stvarno je bezbjedno. Ne samo zbog nas, ovdje je stvarno bezbjedno svakako, ali osjećamo se sigurno – rekao je Dvora.

Menadžer Burse Ozgun Onve takođe je zahvalio Igokei i vlastima na gostoprimstvu.

– Sve je savršeno ovdje i zahvalni smo im. Dobra je prilika igrati ovdje. Izgubili smo, ali sviđa nam se tim Igokee i sve. Takođe, želim da zahvalim predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i generalnom menadžeru Igokee – rekao je on.

Onve je Dodiku uručio dres Burse.

Izraelski tim slavio je večeras u Laktašima 93:72.