LAKTAŠI, 06. februara – Februar je mesec ljubavi, a evo šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop na romantičnom planu!

mesecni-ljubavni-horoskop-za-zaljubljene-i-usamljene-evo-sta-dan-zaljubljenih-donosi-vasem-znaku-zodijaka

Da bi nas ljubav pronašla, moramo otpustiti ono što nam zatvara srce, a to važi i za samce i za parove. U tome nam pomaže nedavno veliko kosmički događaj – pomračenje Meseca u Lavu, koja je podstakla pitanja vrednovanja i samoaktualizacije. Dopustite toj energiji da vas promeni; Lav vlada ljubavlju, a ovo pomračenje pomaže da prihvatite istinsko stanje svoje veze i svojih uverenja o ljubavi.

Iako je pomračenje bilo 31. januara 2018. godine, njegov se uticaj najjače oseća nakon nekoliko dana. Zatim 10. februara Venera ulazi u znak Riba. To podstiče bezuslovnu ljubav u svakom odnosu, a 15. februara pomračenje Sunca u Vodolijipovezano je sa asteroidom Juno, koji nam daje dobru indikaciju kakvog bračnog partnera treba i kakvog ćemo dobiti. Ovo je vrlo snažan kosmički doživljaj.

Pomračenje nas povezuju sa partnerima po izboru naše duše. Ovog Dana zaljubljenih moglo bi biti mnogo prosidbi, a samci bi mogli upoznati osobu za čitav život. Ako vaš sadašnji partner nije onaj pravi, vaša će veza teško preživeti ovo pomračenje. Ali, ne brinite se, Sunce ulazi u znak Riba 20. februara, a to nam pomaže da razmislimo o svemu što se dogodilo otvorenog, mirnog i duhovno osveštenog srca.

Ovan

Čarolija meseca: Uran u Ovnu u sekstilu je s Venerom, Merkurom i Suncem. Izražavanje vašeg istinskog bića biće dobrodošlo i prihvaćeno. Možda se bojite odbijanja, ali vaša će nezavisnost biti nagrađena, zato se ne bojte da je izrazite.

Misterija meseca: Najznačajniji aspekt u februaru je kvadrat između Marsa u Strelcu i Neptuna u Ribama. Podložni ste rasipanju energije i skloni da donosite odluke zbog kojih kasnije žalite. Vrlo verovatno sami sebe zavaravate, zato razmislite dvaput pre nego što nešto odlučite.

Mesečna mantra: Ne moram se menjati kako bi me voleli.

Bik

Čarolija meseca: Venera u Ribama pomaže vam da se predate ljubavi. Srce vam se otvara i niste tako tvrdoglavi kao inače. Iskoristite to za odlazak u pustolovinu i upoznavanje neke nove, potencijalno zanimljive osobe.

Misterija meseca: Neptun podstiče maštu, zbog čega postoje velike šanse da će vam se ljubav dogoditi u glavi umesto u stvarnom životu. Želite li da se mašta pretvori u stvarnost, morate više vremena provoditi u društvu.

Mesečna mantra: Neću dopustiti da svet zatvori moje srce.

Blizanci

Čarolija meseca: Merkur mijenja vašu perspektivu i podstiče kreativnost. Dopustite ljubavi da bude razigrana. Dogovorite se za sastanak na neuobičajenom mestu. Bavite se zabavnim zajedničkim aktivnostima – poput plesanja.

Misterija meseca: Blizanci izazivaju Ribe. Morate se povezati sa osećanjima i prestati racionalizovati svoja iskustva. Kako ćete dopustiti da način na koji shvatate ljubav oblikuje vaše iskustvo?

Šta vam šapuće duša?

Mesečna mantra: Ja sam više od svojih misli.

Rak

Čarolija meseca: Venera i Jupiter šalju ljubav u vašem smeru i podstiču promene. Povežite se s intuicijom i istinom koju vam šapuće duša. Slušajte taj glas dok donosite odluke.

Misterija meseca: Pomračenje vas tera na teške odluke. Šta god odlučili, nemojte dopustiti da vam ego stoji na putu. Birajte za sebe, a ne za druge.

Mesečna mantra: Neuspeh je nemoguć u životu.

Lav

Čarolija meseca: Zbog pomračenja Meseca u Lavu ne možete poricati svoju svrhu. Početkom meseca posebnu pažnju obratite na svoje misli i osećanja. Zapisujte kako se osećate i ne odbacujte svoje sklonosti. One vam govore šta treba da učinite.

Misterija meseca: Pokušavate ići napred, ali vas je teško pokrenuti. Usporite i prestanite se forsirati. Dopustite sebi odmor.

Mesečna mantra: Ljubav koju imam prema sebi privlači ljubav prema meni.

Devica

Čarolija meseca: Merkur podstiče intelektualne razgovore i duboku, trajnu ljubav. Uživajte u vremenu s partnerom, a ako ste sami, ovo je odličan mesec za upoznavanje novog partnera.

Misterija meseca: Jupiter vam otežava da dobijete ono što želite. Život će vam delovati poput bitke, ali to se događa zato što morate pronaći nove načine da postignete željene ciljeve. Stare metode vam ne mogu pomoći.

Mesečna mantra: Imam moć stvoriti život kakav želim.

Vaga

Čarolija meseca: Venera u vama budi saosećajnost. Otpustite zameranja i usmerite energiju prema budućem ljubavnom odnosu koji će vam doneti najveće zadovoljstvo do sada.

mesecni-ljubavni-horoskop-za-zaljubljene-i-usamljene-evo-sta-dan-zaljubljenih-donosi-vasem-znaku-zodijaka1

Sledite svoje srce

Misterija meseca: Mars i Venera izazivaju jedno drugo, pa ljubav i seks nisu u ravnoteži. Razmislite o svojim osećanjima i sledite srce.

Mesečna mantra: Ja sam vredna ljubavi upravo takva kakva jesam.

Škorpija

Čarolija meseca: Snaga Plutona menja sedam planeta. Rastete jako brzo i vaša se duhovna osvešćenost primećuje na telesnom nivou. Ostvarite svoje vizije – kroz posao, porodicu i seksualnost.

Misterija meseca: Zbog Marsa se osećate nemirno. Dobro proverite da se ne zavaravate pre nego što učinite nešto što biste mogli požaliti.

Mesečna mantra: Ja sam uzemljena. Ja sam sigurana. Ja sam dobro.

Strelac

Čarolija meseca: Mars u Strelcu budi želju za spontanošću i pustolovinom, a to vas čini magnetski privlačnim. Mnogi žude za vašom pažnjom. Ipak, možete im dati samo određenu količinu, zato pažljivo birajte ko će je dobiti.

Misterija meseca: Iako Mars tera ljude da se drže vas, vama se teško držati bilo koga. Ne želite da se smirite, a vaši problemi s vezivanjem izludeće svaku osobu. Ne izbegavajte razgovor i budite iskreni.

Mesečna mantra: Odlučujem promišljeno i s ljubavlju.

Jarac

Čarolija meseca: Saturn vas oslobađa ega. Zanemarujete uobičajenu logiku u donošenju odluka i život vam se čini pun prilika. Vaša duhovna osvešćenost se povećava, a ljubav produbljuje.

Misterija meseca: Uran vam otežava gubitak ega. Borite se protiv duhovnog rasta i mogli biste se iskaliti na partneru. Nemojte započinjati svađe, razgovarajte otvoreno.

Mesečna mantra: Ja sam deo veće, međusobno povezane celine.

Vodolija

Čarolija meseca: Pomračenje Meseca poljuljaće vaš svet. Očekujte velike promene i početak nečeg novog. Sve se događa za vaše dobro, čak i ako vam tako ne deluje.

Misterija mjeseca: Jupiter vam dodatno otežava da prihvatite situaciju u kojoj se nalazite. Ostavite dovoljno vremena za sebe, usporite i posvetite pažnju osećanjima. Nemojte previše razmišljati.

Mesečna mantra: Imam potpunu podršku univerzuma.

Ribe

Čarolija meseca: Venera, Merkur i Sunce ulaze u znak Riba. Vi i univerzum vibrirate na istoj frekvenciji, a ta frekvencija je ljubav. Okruženi ste ljubavlju, pa svakog dana odvojite malo vremena za iskazivanje zahvalnosti.

Misterija meseca: Mars vam otežava da razumete kako da budete najbolja verzija sebe. Okruženi ste ljubavlju, ali se osjećate rastrzano. Nešto vas izeda iznutra i želite početi ispočetka. Razmislite pre nego što reagujete.

Mesečna mantra: Postoji jedinstvo u različitosti.

Izvor: Sensa klub