LAKTAŠI, 10. februara – Na papiru izgleda da Ilon Mask ima sve.

On je milijarder visok 188 centimetara koji se zalaže za očuvanje životne sredine.

Poseduje nekoliko poznatih kompanija “Tesla”, “Spejs Iks”, “Neuralink”, svemirske letjelice, pet kuća i ima brojne slavne prijatelje. Nedavno je čak i poslao automobil u svemir. Ali novac ne može sve da kupi, a pogotovo ne ljubav.

elon-musk

Mask (46) sasvim otvoreno govori o tome kako želi da ima nekog sa kim može da podijeli svoje bogatstvo vrijedno više od 20 milijardi dolara.

Do sada on nije imao sreće u ljubavi. Ženio se tri puta, od toga dva put sa istom ženom, a izlazio je i sa glumicama Amber Herd i Kameron Dijaz, piše “Mirror”.

– Ako nisam zaljubljen, ako nisam u ozbiljnoj vezi, ne mogu da budem srećan. Nikada neću biti srećan ako sam sam. To što sam odlazim na spavanje me ubija. Biti u velikoj praznoj kući dok vam zvuci koraka odzvanjaju hodnikom gdje nema nikog drugog i nikoga na jastuku pored vas. Jeb** to. Kako sebe učiniti srećnim u takvoj situaciji? – ispovjedao se on za “Rolling Stone”.

Njegov status samca ga toliko uznemirava da prijeti da mu ugrozi rad na projektima.

Kada je prošle godine upitan kako se osjećao kada je lansirao novi model automobila Tesla, on je počeo da priča o raskidu sa Amber Herd.
– Upravo sam raskinuo sa djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i to me mnogo boli. Zapravo više je ona raskinula sa mnom nego ja sa njom. Osjećao sam ozbiljan emotivni bol. Bila mi je potrebna svaka trunka volje da bih izgurao čitav događaj sa predstavljanjem Modela 3 a da ne izgledam kao najdepresivniji momak. Morao sam da se dovedem u red, popio sam nekoliko energetskih pića i rekao sebi: “Ovi ljudi zavise od mene. U redu, učinimo to!” – ispričao je on.

Čak je i upitao novinara da mu predloži neku potencijalnu djevojku, jer mu je teško da i upoznaje nove ljude.

– Tražim dugotrajnu vezu, ne želim veze za jedno veče. Želim ozbiljnog partnera, srodnu dušu. Čak i kada sam bio dijete nikad nisam želelo da budem sam – rekao je on.

Mask ima petoro djece sa svojom prvom suprugom spisateljicom Džastin Vilson.

(Blic.rs)