TRN, 26. avgusta – Mirela Roguljić Kovačević, na daleko poznati aromaterapeut iz Trna pokrenula je akciju “Jedno dijete, jedna čokolada”.

Mirela je uspješna poslovna žena, koja je diplomirala poslovnu administraciju i već godinama se bavi trgovinom i finansijama, a u zadnje vrijeme i aromaterapijom.
Jednostavno, biće koje odiše dobrotom.
Mirelino pismo prenosimo u cjelosti:
Dragi moji prijatelji i sugrađani, drugari iz škole, mame i tate, bake i dede, tetke i kumovi pokrećem veliku akciju “Jedno dijete, jedna čokolada”.
Šta to znači?
Znate da nam kreće nova školska godina i smatram da sva naša djeca treba da krenu u školu sa lakoćom i dostojanstveno, te ovom akcijom bi da prikupimo i izmjenjamo stvari, knjige, garderobu, osmjehe i zagrljaje i poželimo srećnu novu školsku godinu.
Da napomenem samo jednu činjenicu, a veoma bitnu – naša Osnovna škola ”Desanka Maksimovic” u Trnu odškoluje najvise odlikaša u našoj republici i mislim da zaista trebaju našu podršku i pokažemo koliko smo zahvalni što su tako mali a veliki ljudi, ta naša blistava djeca.
Budimo im vjetar u leđa, oni su naša radosna budućnost.
Prikupljanje će se organizovati ispred Mjesne zajednice Trn,
Vrijeme prikupljanja:  Utorak 29.08. od 10.00 do 17.00 časova
A vi do tada pripremite sve što mislite da jednom đaku treba. Koliko ko može, naravno.
Razmijenimo ono što imamo,  naprimjer moja djeca su završila drugi i šesti osnovne, pa ce dobro doći te njihove stvari mlađoj populaciji.
Jedna sveska ili jedna olovka, puna torba – svejedno je,  a nekom je veliko i jedna gumica, a sigurna sam da u našim ormarima ima bar pet starih gumica koje čekaju na nekoga.
Šta podrazumjeva akcija?
Vi donesete nesto od: stare knjige, sveske ili svesku, patike, trenerku, čarape, majicu
školsku torbu, pantalone, osmijeh, podršku,  ja Vama čokoladu.
Neka svako od nas pokloni djelić sebe, imaćemo sve… Pa krenimo, pokažimo sebi koliko je Trn nesebičan i koliko dobra živi u njemu. Ja znam ♡
Prijatelji iz dijaspore mogu poslati paket autobusom, ja cu sačekati gdje se dogovorimo.
Mirela Roguljić Kovačević