LAKTAŠI, 07.decembra – Snježani Zoranović (40) prije skoro mjesec dana izgubio se svaki trag. Ona je nestala 7. novembra u Čačku i od tada njena porodica i policija tragaju za njom.

Njeni najbliži apeluju na sve građane Srbije da obrate pažnju na fotografije Snježanine garderobe koje je nosila dana kada je nestala.

Snježanina porodica redovno na društvenim mrežama objavljuje apele i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate njima ili policiji.

Objavljen je i detaljan opis šta je Snježana imala na sebi tog dana, kao i fotografije patika i ranca u kojima je pošla tog dana.

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

– Molimo sve koji imaju video nadzor na svojim kućama, radnjama, zgradama da pogledaju snimke od 07.11. od 10.30 prije podne. Ukoliko vidite osobu koja bar malo podsjeća na Snježu odmah nam javite na 0636759330 ili screenshot-ujte snimak i pošaljite u inboks – zamolili su u grupu Pronađimo Snježanu na Fejsbuku.

Podsjećaju da je Snježana taj dan nosila jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, naočale za sunce, manji ranac, tamne patike sa roze đonom kao na fotografijama.

Njen suprug je za Telegraf naveo da novih informacija nema, te da policija radi na slučaju. Kako je dodao, porodica ne gubi nadu iako će sutra biti tačno mjesec dana od Snježaninog nestanka.

Inače, Snježana je majka sedmomjesečne bebe, i kobnog dana je, prema priči njene porodice, rekla da ide da prošeta. Izašla je iz kuće i više se nije vratila. Snježana je posljednji put viđena na dan nestanka između 10.30 i 11 časova prijepodne. Visoka je 177 centimetara, ima crnu kosu i teška je oko 60 kilograma, piše Blic.