TRN, 31. maja – Nekako s proljeća, prolazeći kroz Trn, mogli smo primjetiti kako, iz dana u dan, kraj “stare” trnske ceste, niče novi objekat i postaje sve ljepši i zanimljiviji. Ovih dana, taj objekat je dobio svoje ime, i konačno smo saznali i šta će to da bude.

CAR5

 

Restoran “Car” nalazi se u Trnu, ul. Cara Dušana 129. Uređen je u etno stilu sa domaćom i internacionalnom kuhinjom sa obilnim porcijama i pristupačnim cijenama. Kapacitet restorana je 80 mjesta + terasa 50 mjesta.

car3
Posjeduje vlastiti parking od 40 mjesta sa video nadzorom 24h. Do restorana se može doci autoputem E661 Banja Luka Gradiška ili starom gradiškom cestom.
Od centra Banja Luke restoran je udaljen 12 km od centra Laktaša 8 km, od aerodroma Mahovljani 10 km.

car4

Restoran “Car” organizuje privatne i poslovne zabave, vjenčanja, krštenja do 60 mjesta. Usluge restorana  ne ostaju samo na tome. Aktuelna je i ketering usluga za Banja Luku i njenu okolinu. Ona se zasniva na odličnom kvalitetu domaće kuhinje i besprekornoj usluzi od proizvodnje, dostave, posluživanja hrane do kompletne organizacije događaja. Bez obzira na vrstu zabave restoran nudi usluge prema zahtjevima gostiju, kako u keteringu tako i u organizaciji same zabave.

car2

Posjetioci imaju priliku svakodnevnio živati u specijalitetima pripremljenim po originalnim recepturama od dnevno svježeg mesa i povrća, kao i najkvalitenijih sireva i suhomesnatih proizvoda uz dobru času vina.

car1

U ponudi kuhinje su topla predjela, paste, rižota, ribe, steak specijaliteti, gotova jela i pečenja, jela po narudžbi, jela sa roštilja, supe, čorbe i mnoge druge poslastice.

 restoran-car-ketering