LAKTAŠI, 30. aprila – Mladi ste, tražite posao, i konačno vam se ukazala prilika!?! Međutim, poslodavac od vas očekuje motivaciono pismo, CV, i još neke podatke koji su sa vašeg stanovišta “pravi bauk”.

Ne brinite se, tu je UG “Centar za djecu, mlade i porodicu” Laktaši koje vas poziva da im se pridružite u subotu, 04.05.2019. godine sa početkom u 13h na besplatnom kursu „Uspješno zapošljavanje“ , koji se realizuje u okviru projekta “Edukacijom do posla”, koji je podržan od strane opštine Laktaši.

Obuka za zaposljavanje

Kurs je namijenjen mladima sa teritorije opštine Laktaši. Projektom je planirano da se obrade osnovni elementi za apliciranje za posao u svakoj oblasti.

Na kraju kursa očekuje se da svaki polaznik bude osposobljen da sam koristi metode koji su mu od krucijalnog značaja za uspješno stupanje u radni odnos. Obrađivaće se set radionica iz oblasti pisanja biografije (CV), motivacionih pisama te poslovne komunikacije.

Vaše prijave možete slati na e-mail: cdmpl@cdmpl.net do 02.05.2019. godine. Više informacija na telefon 065 788 098 (Viber), voditelj kursa Miloš!