LAKTAŠI, 05. oktobra – Ranko Dubravac (34), poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15 časova dogodila u mjestu Hrvaćani, na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“U saobraćajnoj nezgodi  učestvovali su Goran Ćerkita (60) iz Prnjavora, koji je upravljao putničkim automobilom pežo, Ranko Dubravac iz Prnjavora, koji je upravljao motociklom honda, te  Darko Bjegojević (20) iz Laktaša, koji je upravljao  motociklom marke suzuki”, saopšteno je iz Tužilaštva.

U saopštenju se navodo da je prilikom saobraćajne nesreće smrtno nastradao vozač motocikla honda a tjelesne povrede zadobili su vozač motocikla suzuki, Darko Bjegojević i suvozač u putničkom automobilu pežo lice D.B..

Uviđaj na licu mjesta  nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Nezavisne