Foto: Fb Mozaik prijateljstva
LAKTAŠI, 30. marta – Nažalost, došla su vremena da usluge javne kuhinje koristi sve veći broj građana koji nisu u stanju samostalno obezbjediti pristojan obrok. Vremena u kojima smo svjedoci svakodnevnoj gužvi i dugačkim redovima ispred javne kuhinje “Mozaik prijateljstva” u Banjaluci.
Protekle sedmice smo putem društvenih mreža mogli vidjeti apel iz ovog Udruženja, u kojem mole one koji mogu, da doniraju namirnice potrebne za spremanje hrane. Na svu sreću, mnogo je onih koji su se odazvali ovom pozivu, i pokazali da humanost živi u našem društvu. Od poznatih banjalučkih preduzeća, preko omladine, do javnih ličnosti…fotografije na društvenim mrežama svjedoče da brinemo o drugima, a vjerovatno ima i onih koji svoju humanost iskažu kako znaju i umiju, bez želje za javnim eksponiranjem. Na kraju krajeva, bitno je da pomoć stigne tamo gdje treba.
Danas je u prostorije Udruženja stigla i pomoć u vidu hrane i higijenskih artikala, koje je obezbjedio Milorad Dodik.
Iz “Mozaika prijateljstva” kažu:
“Dragi naši, u našu javnu kuhinju je upravo stigla i veoma značajna donacija člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, gospodina Milorada Dodika.
U želji da pomogne našim korisnicima donacija se sastoji od higijenskih potrepština koje koristimo za potrebe našeg javnog kupatila.
A za potrebe javne kuhinje stigla je i veoma velika količina prehrambenih namirnica sačinjena od mesa, konzervi, mlijeka, riže,ulja i značajne količine povrća.
Zahvaljujemo se od srca na ovoj donaciji koja će poptomoći prilikom pravljenja nadolazećih svečanih ručkova .
G.Miloradu Dodiku zelimo mnogo zdravlja i svako dobro u budućnosti, tim “Mozaika prijateljstva””.

 

Izvor: FB Mozaik prijateljstva

1 KOMENTAR

  1. Ako je od njega.? Nek dokaze da je to iz “svog novcanika” platio.?! O svemu drugom je izlisno diskutovati…

Comments are closed.