Christopher Stares koji je već 14 godina u sretnom braku sa svojom suprugom Sophie, odlučio se na jedan zanimljiv potez. Naime, on je predstavio supruzi godišnji izvještaj  o njihovom braku i kao poslodavac odlučio o njenom performansu.

Ovaj 39-ogodišnjak u recenziji je ocijenio njena postignuća kao domaćice, uključujući i to koliko se smiješi dok obavlja svoje dužnosti, pa čak i njen nastup u krevetu.

Recenziju, koja se sastojala od dvije stranice i tablice na kojoj je ocjenjivao 18 aspekata njihovog porodičnog života  uručio je supruzi na ručku.

image

Christopherova lista/Facebook//

Christopher je u šali koristio izvještaj samo kako bi ukazao na njezine vještine rješavanja sukoba i nespremnost da prihvati kritiku, te da joj je u tom području potrebno poboljšanje.

Naveo je da njegova supruga Sophie ponekad treba da prizna da on nešto najbolje zna.

Sophie se našalila kako je pametno što joj je Chris dokumente dao na javnom mjestu, no laska joj što je vidjela da je njen naporan rad ocijenjen izvrsnom ocjenom.

Također,njenu je izvedbu u krevetu pozitivno ocijenio, no nije objavljivao detalje jer smatra da ih njihova djeca ne bi trebala čitati.

‘Nisam bio baš siguran kako će to proći. Ako bi bila dobro raspoložena, vidjela bi duhovitost u izvještaju, ali da je joj je dan bio loš, bio bi to stvarno neugodan ručak. Srećom bio joj je dobar dan’,  kazao je Chris na društvenoj mreži Facebook.

Iako se ona nasmijala, mnogi su supruga osudili nakon što je par objavio fotografije na društvenim mrežama.

‘Ovo je ponižavajuće’, glasio je jedan od komentara.

‘Kad bi mi moj suprug ovo napisao, tražio bi novu ženu’, pisalo je u drugom.

Oslobođenje.ba